Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hanjin Boston (NSB) pikt 197 vluchtelingen op

Lampedusa

Het Duitse containerschip Hanjin Boston van de rederij NSB uit Buxtehude heeft op 26 april 197 Afrikaanse vluchtelingen op de rede van Lampedusa overgedragen aan de autoriteiten. Het schip, onderweg van het Suezkanaal naar New York, had op verzoek van de Italiaanse kustwacht de vluchtelingen tussen Libië en Kreta opgepikt van een zinkende vissersboot.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook