Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kapitein TLO Boudy Baert versterkt Zeemanscollege

ANTWERPEN

Kapitein (grote handelsvaart) Boudewijn (Boudy) Baert is 1 januari benoemd tot secretaris-generaal van het dagelijks bestuur van het Koninklijk Belgisch Zeemanscollege (KBZ). Dit is de Antwerpse vereniging van koopvaardij-officieren. Hij volgt kapitein Jozef Cuyt op.

1 / 1
Kapitein TLO Boudy Baert versterkt Zeemanscollege

Kapitein TLO Boudy Baert versterkt Zeemanscollege

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook