Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Indexen naar nieuw dieptepunt

PAPENDRECHT

In de droge-ladingmarkt worden records gebroken, helaas in negatieve zin. De Baltic Handysize Index die de charterhuren voor schepen met een draagvermogen van 10.000-40.000 dwt vaststelt sloot even op 285 punten, een gemiddelde charterhuur van $ 4200 per dag.

1 / 1
Zeevrachtenmarkt: Indexen naar nieuw dieptepunt

Zeevrachtenmarkt: Indexen naar nieuw dieptepunt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook