Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Winst CMA CGM keldert

MARSEILLE

De Franse containerrederij CMA CGM heeft in het derde kwartaal van dit jaar de winst met 75% zien dalen. Oorzaken zijn de overcapaciteit op de containermarkt en de daarmee gepaard gaande lage vrachtprijzen en de zwakke groei van de Chinese economie. De Baltic Dry Index bereikte daardoor vorige week het laagste punt ooit. De rederij maakte ook bekend in onderhandeling te zijn met Neptune Orient Lines (NOL) over verregaande samenwerking.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook