Vraagtekens bij vaste verzekeringspremies in P&I Clubs

Een aantal leden van de P&I Clubs binnen de International Group zetten vraagtekens bij de aanbieding van vaste premies. Dat voor charterers in de zeevaart zo’n faciliteit bestaat is begrijpelijk, de duur van een charterovereenkomst is meestal kort. Maar een vaste premie voor de dekking van schepen zou in strijd kunnen zijn met de ‘rules’, de dekkingsvoorwaarden, die bij International Group vrijwel identiek zijn.

‘Weten verzekeringsmakelaars meer dan reders?’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vraagtekens bij vaste verzekeringspremies in P&I Clubs | Schuttevaer.nl

Vraagtekens bij vaste verzekeringspremies in P&I Clubs

Een aantal leden van de P&I Clubs binnen de International Group zetten vraagtekens bij de aanbieding van vaste premies. Dat voor charterers in de zeevaart zo’n faciliteit bestaat is begrijpelijk, de duur van een charterovereenkomst is meestal kort. Maar een vaste premie voor de dekking van schepen zou in strijd kunnen zijn met de ‘rules’, de dekkingsvoorwaarden, die bij International Group vrijwel identiek zijn.

‘Weten verzekeringsmakelaars meer dan reders?’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer