Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Koopvaardij kan in mum van tijd bij oorlogsvloot zitten’

rotterdam

‘Dat in tijden van oorlog de koopvaardijschepen in een mum van tijd aan de oorlogsvloot kunnen worden toegevoegd, lijken maar weinig mensen zich te realiseren. Die inzetbaarheid van vloot en bemanningen is van groot belang voor Nederland’, zegt koopvaardijpredikant Leon Rasser in Amsterdam aan de vooravond van het 50-jarig jubileum van de Stichting Koopvaardijpersoneel 1940-1945.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook