Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Paris MoU: Nederlandse vloot in 2014 beter op orde

DEN HAAG

In de Paris MoU-regio (Europa, Rusland en Canada) van de havenstaatcontroles zijn vorig jaar 14 Nederlandse schepen aangehouden. Dit is het laagste aantal aanhoudingen van de afgelopen 15 jaar, vertelde voorzitter Tineke Netelenbos van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) woensdag 14 januari op de nieuwjaarsreceptie in het Haagse perscentrum Nieuwspoort.

1 / 2
Paris MoU: Nederlandse vloot in 2014 beter op orde

Paris MoU: Nederlandse vloot in 2014 beter op orde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook