Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nautilus-poll: ‘Schettino niet als enige schuldig’

ROTTERDAM

Officieren die lid zijn van de maritieme vakbond Nautilus International vinden voor het overgrote deel dat kapitein Schettino niet de enige moet zijn die strafrechtelijk wordt vervolgd voor de ramp met de Costa Concordia. Dat is nu wél het geval.

Onjuist, oordeelt 68 procent van de Engelse officieren in een poll van de vakbond. De Nederlandse leden van Nautilus International sluiten zich met 61 procent aan bij hun Engelse collega’s.

De poll (op internet) voor de komende maand gaat over de vraag of de zeevarenden denken dat het zojuist ingegane wereldwijde Maritiem Arbeidsverdrag het leven van zeevarenden inderdaad zal verbeteren. (LR )

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook