Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containerreuzen gaan samen vloot beheren

LONDEN

De drie grootste containervaartmaatschappijen Maersk Line, Mediterranean Shipping Company (MSC) en CMA-CGM gaan een alliantie vormen onder de naam P3. Vanuit de containerwereld wordt wisselend gereageerd. Sommige analisten zeggen dat de alliantie geen invloed op de overcapaciteit zal hebben, anderen spreken van een ‘game-changer’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook