Zeeslag op Kanaalroutes steeds heviger

Nu er niet twee, niet drie maar zelfs vier rederijen varen op de korte Kanaalroutes tussen Dover in Engeland en de Franse havens Calais en Duinkerken is de zeeslag om de passagiers en vooral de vrachtrijder heviger dan ooit. Tel daarbij de aanhoudende economische crisis en duidelijk is dat er slachtoffers zullen vallen.

Veerdiensten hebben vooral veel last van Eurotunnel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zeeslag op Kanaalroutes steeds heviger | Schuttevaer.nl

Zeeslag op Kanaalroutes steeds heviger

Nu er niet twee, niet drie maar zelfs vier rederijen varen op de korte Kanaalroutes tussen Dover in Engeland en de Franse havens Calais en Duinkerken is de zeeslag om de passagiers en vooral de vrachtrijder heviger dan ooit. Tel daarbij de aanhoudende economische crisis en duidelijk is dat er slachtoffers zullen vallen.

Veerdiensten hebben vooral veel last van Eurotunnel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer