Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Altijd paraat voor de scheepvaart

IJMUIDEN

De Coöperatieve Vereniging van Vletterlieden (CVV) assisteert schepen bij aankomst, verblijf en vertrek in en rond het havengebied van IJmuiden. Het bedieningsgebied behelst de ankerplaats en het windmolenpark op de Noordzee, het sluizencomplex, Tata Steel in de Buitenhaven, de havens van Velsen-Noord en Beverwijk en het Noordzeekanaal tot aan zijkanaal F bij Halfweg.

1 / 1
Altijd paraat voor de scheepvaart

Altijd paraat voor de scheepvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Henk

    Kunnen deze heren ook nog splitsen en vlechten, want ik weet nog van uit mijn tijd op zee, dat er alleen een haakje mocht worden gebruikt in Nederland. I.v.b. met lichaam melijk letsel door dat haakje mocht dit in anderelanden niet, dus moest er altijd een turkseknoop aan het einde van de lijn zitten.

  • daan

    respect voor deze mannen in weer en wind altijd paraat en een mooi vak lijkt me

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook