Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coaster uit koers

VLAARDINGEN

Het zware-ladingschip Transshelf (34.030 dwt) van Dockwise en de coaster Wilson Rhine (1832 ton dwt) van Wilson Euro Carriers zijn 6 april ter hoogte van de Vulcaanhaven bij Vlaardingen met elkaar in aanvaring gekomen.

1 / 1
Coaster uit Koers

Coaster uit Koers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • hans

    De naam van Damen shiprepair .com komt wel erg duidelijk naar voen op de foto.
    Publiciteits stunt misschien?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook