Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Wista viert 10-jarig bestaan met ‘glamourparty’ op Boot 10

ROTTERDAM

Wista Nederland, de Nederlandse tak van de Woman’s International Shipping and Trading Association, bestaat deze maand (september) tien jaar. Dat vieren de leden zaterdag 11 september met een ‘glamourparty’ aan boord van het partyschip Boot 10 in de Parkhaven van Rotterdam.

1 / 3
Wista

Wista

Door Lies Russel
Wista is nu vertegenwoordigd in 24 landen. Weekblad Schuttevaer vroeg drie leden van de jubilerende Nederlandse afdeling naar het waarom en het nut van een speciaal maritiem vrouwennetwerk. Te beginnen met Karin Orsel, de voorzitter van Wista Nederland, van beroep reder, ceo van de Management Facilities Group in Farmsum. De tweede is Aida Barnhoorn, directeur en grondlegger van Atra Holland in Huizen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook