Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Plan in de maak voor behoud van welzijnsorganisaties zeevarenden

ROTTERDAM

De Rotterdamse zeemanshuizen en welzijnsorganisaties voor zeelieden in Rotterdam-Rijnmond gaan de handen ineen slaan om te overleven en gezamenlijk subsidies los te krijgen. Met name de zeemanshuizen hebben het financieel moeilijk sinds rijks- en overheidsbijdragen zijn stopgezet.

1 / 1
Nico Sannes

Nico Sannes

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook