Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Miljoenen besparing voor sleepboten

DEN HAAG

De ministerraad heeft er op voorstel van minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat mee ingestemd om kapiteins van zware sleepboten een nieuwe opleiding aan te bieden. Deze nieuwe opleiding betekent voor de sector een kostenbesparing van 7,3 miljoen euro.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • rene

  ik stel voor havengelden afschaffen.
  Gevolg binnenvaart ook goedkoper ten opzichte van andere havens !!!!

 • spudpaal

  He he eindelijke eeb beetje belasting geld terug naar de binnenvaart.
  Misschien een idee om over de hele rotterdamse haven wat meer wachtplaatsen te maken voor alle maten schepen. 5 palen alle 30m uit elkaar is al voldoende dan kan een ieder er lliggen van spits tot een 135er. Dan ook gelijk nog wat meer plaatsen waar je met spudpalen mag liggen en dan wordt het nog leuk in Rotterdam.

  mvg een spudpaal boot

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook