Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kapitale rekenfout dupeert honderden gepensioneerden

ROTTERDAM

‘Een kapitale rekenfout’, zegt Marjolein van Bruggen van vakbond De Unie over problemen bij het Pensioenfonds Koopvaardij, die vorige week naar buiten kwamen. ‘Jarenlang klopte het pensioenoverzicht niet.’ Volgens Van Bruggen gaat het in elk geval in één situatie om een verschil van 10.000 euro per jaar tussen pensioenoverzicht en werkelijke aanspraak. Ten nadele van de betrokkene.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • jw

    Zo zie je maar dat wanneer een vakbond in een bestuur plaats neemt, en beslissingen neemt onder het mom van wij, de totale objectiviteit en onpartijdigheid gegens haar leden in het gedrang komt.
    Moet een lid van de vakbond zijn gelijk halen via de vakbond wie dit zelf via zijn afgevaardigde heeft goedgekeurd.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook