Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Alweer een hand in tweeën gedeeld

AMSTERDAM

Alweer een hand onder een wiel. Het was de tweede keer in één week dat de Raad voor de Scheepvaart in Amsterdam hiermee te maken kreeg. Vorige keer was het een hand onder een rijdende luikenwagen. Afgelopen week op dinsdag 6 oktober was het een hand onder het wiel van de transportband op een fabrieksvisserijschip. Beide keren waren het matrozen die bijna letterlijk werden onthand. Zoals over het laatste ongeval werd opgetekend: ‘de hand was door het rijdende wiel in tweeën gedeeld.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • hans

    Waarom moeten deze voorvallen voor de Raad Voor De Scheepvaart?
    Mijn vrouw heeft al jaren een gat in haar hand en daar zegt niemand wat van!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook