Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘In een klap een grote, machtige bond’

ROTTERDAM

‘Nu piraterij in de Golf van Aden succesvol blijkt, mag je hopen dat dit elders in de wereld niet óók mensen op een idee brengt. Ik denk nu bijvoorbeeld aan de westkust van Afrika.’ Dat zegt Marcel van den Broek, de kersverse assistent general secretary van de net in werking getreden Nederlands-Engelse vakbond voor zeevarenden, Nautilus International. Deze nieuwe bond voor maritieme professionals, inclusief de binnenvaart, is na drie jaar proefdraaien op 15 mei aan het werk gegaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook