Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De lullensmid heeft minder te doen

ROTTERDAM

Afmeren in Rotterdam en dan snel naar de lullensmid, die tijden lijken in de zeevaart voorgoed voorbij. Dermatoloog prof. dr. Hermans in Rotterdam, aldus bijgenaamd, had in de jaren zestig van de vorige eeuw nog een bloeiende praktijk in deze: ‘Broek naar beneden, bekijken, spuit erin, wegwezen en succes ermee.’ Ook de scheidende Rotterdamse havenarts Wim den Hoed had bij aanvang van zijn praktijk in het Scheepvaartkwartier wekelijks nog zo’n twintig mensen met een seksueel overdraagbare aandoening (soa) op zijn spreekuur. Dat was dertig jaar geleden. Op het laatst was het er nog maar één per week.

1 / 1
De lullensmid heeft minder te doen

De lullensmid heeft minder te doen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook