Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Invasie vreemde organismen moet gestopt’

DEVENTER

De invasie van allerlei vreemde organismen in zee- en kustwateren neem zulke grote vormen aan dat dit moet worden gerekend tot de grootste bedreigingen voor het zeemilieu. Dat zei IMO-vertegenwoordiger Dandu Pughiuc onlangs tijdens het door het Platform Scheepsemissies op Texel georganiseerde seminar over ballastwatermanagementsystemen. Hij deed een dringende oproep om snel de IMO Ballast Water Conventie te ratificeren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook