Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

35 jaar oude Eurokotter vist nog steeds op kreeftjes

DEN OEVER

In 1986 bij Scheepswerf Marcon in Hoogezand gebouwd als WR-189 voor de familie Van Eekelen uit Den Oever. Maar al na krap twee jaar, na verkoop aan de familie Kooij uit Hippolytushoef, onder Duitse vlag gebracht en nog steeds onder die vlag opererend. De 24,7 meter lange SC-19 Bonafide hanteert al jarenlang de quadrigvisserij.

1 / 1
Op de foto ligt de SC-19 in de haven van Den Helder. (foto W.M. den Heijer)

Op de foto ligt de SC-19 in de haven van Den Helder. (foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook