Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Lange stoom voor Nigeriaanse tweeling Seven Stars III en Seven Stars IV

STELLENDAM

De bij machinefabriek Padmos afgebouwde garnalenkotters Seven Stars III en Seven Stars IV vertrekken na een dagje proefvissen op zee op eigen kracht naar het Nigeriaanse Lagos. Dat betekent een lange stoom van ruim drie weken voor deze tweeling.

1 / 1
De twee Nigeriaanse garnalenkotters aan de kade in de binnenhaven van Stellendam. (Foto W.M. den Heijer)

De twee Nigeriaanse garnalenkotters aan de kade in de binnenhaven van Stellendam. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook