Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Met kreeften moeten we het verdienen’

YERSEKE

Het kreeftenseizoen in Zeeland is vanwege de coronapandemie zonder veel ruchtbaarheid begonnen. Tot 15 juli mogen de circa 40 Zeeuwse kreeftenvissers hun vangst aanlanden. Onder hen Kees Verwijs uit Yerseke, die met zijn zoon Brian elk jaar de fuiken uitzet.

1 / 1
Kees Verwijs en zoon Brian tijdens het legen van de fuiken op de Oosterschelde. Foto Bram Pronk

Kees Verwijs en zoon Brian tijdens het legen van de fuiken op de Oosterschelde. Foto Bram Pronk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook