Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Buren uit Moddergat nemen elkaars garnalenkotter over

MODDERGAT

Peter Visser van de LO-20 Zwarte Arend en Jitze Vanger van de WL-22 Gerda hebben van kotter gewisseld. Beide garnalenvissers uit Moddergat, tevens buren, zochten wat anders en troffen elkaar aan de keukentafel, waar werd afgesproken om elkaars kotter over te nemen.

1 / 2
De WL-22 staat nu ingeschreven als LO-20 Zwarte Arend. (Foto's Bram Pronk)

De WL-22 staat nu ingeschreven als LO-20 Zwarte Arend. (Foto's Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook