Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheveningse Eurokotters zoeken het hoger op

SCHEVENINGEN

De Eurokotters SCH-18 Boeier en SCH-45 Jacob Cornelis van rederij Jaczon uit Scheveningen zijn vanuit hun traditionele visgronden in de Zuidelijke Noordzee opgestoomd naar het hoge noorden om een tongetje te verschalken boven de scholbox.

1 / 1
De Europulskotters SCH-18 en SCH-45 trekken samen op in het hoge noorden. (Foto Bram Pronk)

De Europulskotters SCH-18 en SCH-45 trekken samen op in het hoge noorden. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook