Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

UK-44 klaar voor garnalen- en kreeftjesvisserij

HARLINGEN

De voormalige UK-266 is de afgelopen tijd op Urk omgenummerd in UK-44. De papierwinkel is achter de rug en de Eurokotter uit 1984 staat nu in het Register Vissersvaartuigen officieel ingeschreven als UK-44 Grietje.

1 / 1
De UK-44 tussen haar grote broers aan de steiger in Harlingen. (Foto Bram Pronk)

De UK-44 tussen haar grote broers aan de steiger in Harlingen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook