Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EU spreekt visquota af voor slechts drie maanden

Brussel

De EU-landen zijn het in Brussel eens geworden over de visquota voor de komende drie maanden. Normaliter sluiten ze een akkoord voor een heel jaar af, maar de periode is nu bekort omdat nog onduidelijk is wat er met het Verenigd Koninkrijk valt af te spreken.

1 / 1
Vissers mogen op alle soorten vissen waar normaal ook op mag worden gevist. (Bram Pronk)

Vissers mogen op alle soorten vissen waar normaal ook op mag worden gevist. (Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook