Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Karig loon voor garnalenvissers Oostende

OOSTENDE

Belgische garnalenvissers kampen al maanden met ontzettend slechte vangsten. De moed zakt ze bijna in de schoenen. Matroos Kenneth Brackx (37) van de garnalenkotter O-191 Romy: ‘We vangen tussen de 150 en 200 kilo in 24 uur.’

1 / 1
Kenneth Brackx (links) en Orry Blondrok op de kaai voor de O-191. (Foto W.M. den Heijer)

Kenneth Brackx (links) en Orry Blondrok op de kaai voor de O-191. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook