Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Prijzen tong en schol vertonen herstel

SCHEVENINGEN

Hoewel er van week tot week nog flinke schommelingen in de visprijzen waarneembaar zijn, vertonen tong en schol geleidelijk aan herstel. Het herstel leidt vooralsnog niet tot opluchting, want de vangsten blijven helaas schraal, waardoor besommingen matig zijn.

1 / 1
Wim Harteveld van de Scheveningse visafslag gelooft in een constante aanvoer. (Foto W.M. den Heijer)

Wim Harteveld van de Scheveningse visafslag gelooft in een constante aanvoer. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook