Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Onderzoek ICES: Pulsvisserij is verantwoord alternatief

DEN HAAG

Pulsvisserij is een verantwoord alternatief voor de traditionele boomkor en heeft minder impact op de ecologie en het milieu. Een en ander blijkt uit onderzoek van de International Council for the Exploration of the Sea (ICES). Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) gaat het advies van ICES onder de aandacht brengen bij de eerstvolgende Europese Landbouw- en Visserijraad in juni.

1 / 1
Pulsvisserij is een verantwoord alternatief voor de traditionele boomkor en heeft minder impact op de ecologie en het milieu. (Foto Bram Pronk)

Pulsvisserij is een verantwoord alternatief voor de traditionele boomkor en heeft minder impact op de ecologie en het milieu. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook