Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schrale scholvangsten in Deense wateren

Hvide Sande

Behalve Nederlandse bokkers kampen ook Deense kotters met schrale scholvangsten in Deense wateren. Een enkele keer is er sprake van een goede aanlanding maar over de gehele linie genomen blijft de aanvoer van voorjaarsschol de afgelopen weken achter bij voorgaande jaren.

1 / 1
De RI 468 Juli-Ane lost doorgaans in Hvide Sande. (Foto W.M. den Heijer)

De RI 468 Juli-Ane lost doorgaans in Hvide Sande. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook