Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Redders en vissers kruisen elkaar voor Scheveningen

SCHEVENINGEN

Defensie heeft donderdagochtend 14 mei de zoektocht hervat naar het stoffelijk overschot van de surfer die met vier anderen maandagavond bij het Noorderhavenhoofd van Scheveningen verdronken. Vier werden maandagavond uit het water gehaald, de vijfde werd dinsdag gelokaliseerd maar kon vooralsnog niet worden geborgen. 

1 / 1
De reddingboot van station Scheveningen en de garnalenvisser WR-181 vlak voor het havenhoofd van Scheveningen. (Foto Bram Pronk)

De reddingboot van station Scheveningen en de garnalenvisser WR-181 vlak voor het havenhoofd van Scheveningen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook