Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Pulsvisser ARM-7 gaat deels vrijuit na geruchtmakende zaak

DEN HAAG

De schorsing van de toestemming voor pulsvisserij van visserijbedrijf Grietje BV uit Arnemuiden was onterecht. Maar de straf voor het vissen met binnenkuilen (binnennetten die de mazen verkleinen), het wegmaken van bewijs en intimiderende tegenwerking bij een controle is terecht. Dat heeft de Raad van State woensdag 13 mei beslist in een hoger beroep van Grietje BV. 

1 / 1
De bemanning van de ARM-7 is in de haven van Vlissingen van boord gehaald. De kotter kon bijna een week later pas weer naar zee. (Archieffoto Bram Pronk)

De bemanning van de ARM-7 is in de haven van Vlissingen van boord gehaald. De kotter kon bijna een week later pas weer naar zee. (Archieffoto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook