Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweede kotter voor Brinkman

OUDDORP

Sjaak Brinkman van VOF Visserijbedrijf C. en J. Brinkman in Ouddorp, heeft de twinrigger/flyshooter UK-151 Stellar overgenomen van Stellar Zeevisserij BV, een dochteronderneming van Quotter BV op Urk.

1 / 1
De SL-45 aan de steiger in Stellendam om te worden ingetuigd. (Foto Bram Pronk)

De SL-45 aan de steiger in Stellendam om te worden ingetuigd. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook