Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Garnalenkotter dreigt windpark binnen te drijven

HELGOLAND

De Duitse garnalenkotter Martje uit Greetsiel is in de nacht van donderdag op vrijdag 20 maart op de Noordzee net op tijd weggesleept. Het 15 meter lange schip had motoruitval en dreigde 12 mijl ten noorden van Helgoland een windpark binnen te drijven.

1 / 1
De Martje op sleeptouw achter de 46 meter lange Herman Marwede, de grootste reddingskruiser van de DGzRS (foto DGzRS/Matthias Schäfer)

De Martje op sleeptouw achter de 46 meter lange Herman Marwede, de grootste reddingskruiser van de DGzRS (foto DGzRS/Matthias Schäfer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook