Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Job Schot verlaat EMK

Voorman Job Schot van de actiegroep Eendracht Maakt Kracht (EMK) heeft zijn functie neergelegd. Bijna vier jaar is hij voorzitter geweest en dat heeft hem veel energie en tijd gekost. ‘Het is nu tijd voor vers bloed’, zo laat Schot weten. Het doet hem zeer, maar hij is ook schipper-eigenaar van de Z-201 en zegt keuzes te moeten maken.

1 / 1
Job Schot heeft veel tijd gestoken in het voorzitterschap van EMK. (Foto W.M. den Heijer)

Job Schot heeft veel tijd gestoken in het voorzitterschap van EMK. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook