Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Meer verwaaidagen dan vorig jaar

Eemshaven

Een groepje van vier Britse en drie Ierse krabbenvissers dat overwegend vanuit de Eemshaven opereert, heeft dit jaar al meer dagen visverlet opgelopen dan vorig jaar in dezelfde periode. Hoewel de relatief kleine vissersschepen tegen een stootje kunnen is windkracht 9 Beaufort ook voor hen reden de veiligheid van de haven op te zoeken.

1 / 1
De K-77 Heather K lag vorig jaar zomer voor onderhoud in de haven van Peterhead. (Foto W.M. den Heijer)

De K-77 Heather K lag vorig jaar zomer voor onderhoud in de haven van Peterhead. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook