Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwpoort krijgt er een aanvoerder bij

NIEUWPOORT

De vissersvloot van het Belgische Nieuwpoort krijgt er na jarenlange afkalving weer een kotter bij. Een reder neemt een tweede kotter in bedrijf, afkomstig uit Zeebrugge. Goed ook voor de plaatselijke vismijn, die de omzet ziet toenemen.

1 / 1
De Z-63 krijgt straks N-63 op de boeg. (Foto Bram Pronk)

De Z-63 krijgt straks N-63 op de boeg. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook