Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ook zonder woorden loopt alles aan boord OD-3 gesmeerd

OUDDORP 

De garnalenvisserij met de OD-3 Adrianne in de Voordelta is momenteel geen vetpot. Schipper Jan Pieter Luime en zijn bemanning hopen natuurlijk op een trek waarbij beide netten lekker vollopen met garnalen. Maar er zwemt veel jonge wijting rond en die zijn ook verzot op garnalen.

1 / 2
De bemanning van de OD-3 en hun gast genieten van Arjen’s bami. V.l.n.r. onderzoeker Cees Meeldijk, bemanningsleden Rob den Engelsman en Arjen Lagendijk en schipper Jan Pieter Luime. (Foto W.M. den Heijer)

De bemanning van de OD-3 en hun gast genieten van Arjen’s bami. V.l.n.r. onderzoeker Cees Meeldijk, bemanningsleden Rob den Engelsman en Arjen Lagendijk en schipper Jan Pieter Luime. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook