Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Noodkreten NGO’s verzieken stemming

THOLEN 

Het scholquotum voor dit jaar is met 17% verhoogd en dat van tong met liefst 40%. Visserijbiologen hebben in 2019 namelijk een bovenmatige aanwas van beide platvissoorten waargenomen. Daarmee is de in Brussel overeengekomen verruiming verklaarbaar en zijn de vissers verheugd. Maar noodkreten van NGO’s verzieken de stemming op de vloot.

1 / 1
EMK-voorman Job Schot werd op de Dam in Amsterdam door verschillende omroepen benaderd om uitleg te geven over de Noordzeevisserij. (Foto W.M. den Heijer)

EMK-voorman Job Schot werd op de Dam in Amsterdam door verschillende omroepen benaderd om uitleg te geven over de Noordzeevisserij. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook