Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Palingstand herstelt zich

KOPENHAGEN

De groei van de palingstand zet door, nadat de eerste tekenen van herstel al in 2011 werden geconstateerd. Dat zegt de International Council for the Exploration of the Sea (Ices) in een onlangs verschenen adviesrapport. De Europese beschermings- en herstelmaatregelen voor paling lijken hun vruchten af te werpen, maar kritisch en behoedzaam blijft men wel.

1 / 1
Binnenvissers melden ruime palingvangsten. (Foto Bram Pronk)

Binnenvissers melden ruime palingvangsten. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook