Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Metamorfose haven Scheveningen steeds meer zichtbaar

SCHEVENINGEN

De metamorfose van het havengebied van Scheveningen wordt steeds meer zichtbaar nu het in aanbouw zijnde hotel met 50 meter haar hoogste punt heeft bereikt.

1 / 1
De trawler FC 716900 Prins Bernhard van Cornelis Vrolijk arriveert in Scheveningen en vaart langs het imposante hotel in aanbouw. Vanwege ruimtegebruik in IJmuiden komen regelmatig schepen van Vrolijk naar Scheveningen om zich hier van hun diepvrieslading te ontdoen. (Foto Bram Pronk)

De trawler FC 716900 Prins Bernhard van Cornelis Vrolijk arriveert in Scheveningen en vaart langs het imposante hotel in aanbouw. Vanwege ruimtegebruik in IJmuiden komen regelmatig schepen van Vrolijk naar Scheveningen om zich hier van hun diepvrieslading te ontdoen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook