Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oostende opent nieuwe vismijn

OOSTENDE 

Oostende heeft na twee en een half jaar slopen en bouwen zijn nieuwe vismijn. De burgemeester kwam hem onlangs officieel openen. Van de oude gebouwen is alleen de Eurohal, waar de vis wordt geveild, blijven staan. Opgave is nu wel om de aanvoer van vis op peil te houden.

1 / 1
De nieuwe loodsen met op de achtergrond de intact gebleven Eurohal. (Foto Bram Pronk)

De nieuwe loodsen met op de achtergrond de intact gebleven Eurohal. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook