Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Op weg naar het water

DEN OEVER

De boomkorkotter WD-3 Tilly is maandag 7 oktober met twee hijskranen te water getakeld in de haven van Den Oever.  Hoofdaannemer is de Luyt Groep, die het nieuwe schip in eigen beheer ontwierp en uitwerkte in samenwerking met Gaastmeer Design.

1 / 1
De WD-3 Tilly gaat voor de Ierse en Engelse kust op platvis vissen. (Foto Menno Smit)

De WD-3 Tilly gaat voor de Ierse en Engelse kust op platvis vissen. (Foto Menno Smit)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook