Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Visserij moet inschikken op Noordzee

DEN HAAG 

Een werkgroep onder leiding van Annemie Burger gaat minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op haar verzoek advies uitbrengen over de toekomst van de kottervisserij. Burger is zelfstandig adviseur met een jarenlange ervaring bij onder meer LNV.

1 / 1
‘Het kabinet wil vissers meer mogelijkheden bieden om genoeg geld te verdienen. Dat is nu soms moeilijk. Bijvoorbeeld door de bouw van windmolenparken op zee, het Europese verbod op pulsvisserij en de mogelijke gevolgen van de Brexit’, zei minister Carolas Schouten bij de presentatie van de Landbouw-begroting 2020. (Foto Ministerie LNV / Martijn Beekman) 

‘Het kabinet wil vissers meer mogelijkheden bieden om genoeg geld te verdienen. Dat is nu soms moeilijk. Bijvoorbeeld door de bouw van windmolenparken op zee, het Europese verbod op pulsvisserij en de mogelijke gevolgen van de Brexit’, zei minister Carolas Schouten bij de presentatie van de Landbouw-begroting 2020. (Foto Ministerie LNV / Martijn Beekman) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook