Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Familie Buis stapt over op garnalen

ENKHUIZEN

P. Buis & Zonen uit Enkhuizen heeft het IJsselmeervisserijbedrijf afgestoten en is overgestapt op de garnalenvisserij. Daartoe heeft het familiebedrijf van Johan Bakker op Urk de garnalenkotter UK-163 Orion overgenomen. Deze 20,19 meter lange en 256 pk sterke kotter uit 1960 komt in de vaart als EH-15 Gerrit Senior.

1 / 1
De garnalenkotter UK-163 komt naar Enkhuizen als EH-15 Gerrit Senior. (Foto Bram Pronk)

De garnalenkotter UK-163 komt naar Enkhuizen als EH-15 Gerrit Senior. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook