Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweede Franse trawler voor T. de Boer en Zn.

URK

Het Urker visserijbedrijf T. de Boer en Zonen heeft een tweede Franse trawler aangekocht, samen met haar Franse partner Unipêche. Het gaat om de BL-899834 Sainte Emme II, een 22,50 meter lange bordenvisser.

1 / 1
De BL-899834 verruilt haar thuishaven Boulogne-sur-Mer voor Harlingen of Den Helder. (Foto Bram Pronk)

De BL-899834 verruilt haar thuishaven Boulogne-sur-Mer voor Harlingen of Den Helder. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook