Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jubileum Visserijdagen met dreigende vergezichten

BRUINISSE

Zorgelijk zijn de berichten uit de mosselsector. Maar 18, 19 en 20 juli, tijdens de jaarlijkse Visserijdagen in Bruinisse, overheerste strijdbaarheid. Mosselprinses 2019 Lisa de Waal straalde schoonheid en zelfverzekerdheid uit. Drie dagen was het feest rond het 50-jarig jubileum van de Visserijdagen.

1 / 1
Mosselprinses 2019 Lisa de Waal geflankeerd door oud-voetballer Jan Boskamp (links) en voorzitter Cees Otte van Visserijbelang. (Foto Maria Evers)

Mosselprinses 2019 Lisa de Waal geflankeerd door oud-voetballer Jan Boskamp (links) en voorzitter Cees Otte van Visserijbelang. (Foto Maria Evers)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook