Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vistuigen in Lauwersoog zover het oog reikt

LAUWERSOOG

De kade van Lauwersoog lijkt momenteel wel een parkeerplaats van vistuigen. De malaise in de garnalenvisserij doen garnalenvissers (noodgedwongen) besluiten voor een alternatieve visserijmethode te kiezen. Daarvoor moet altijd van vistuig worden gewisseld. 

1 / 1
De kade van Lauwersoog lijkt wel een parkeerplaats van (garnalen)vistuigen. (Foto Bram Pronk)

De kade van Lauwersoog lijkt wel een parkeerplaats van (garnalen)vistuigen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook