Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Pulskotter UK-195 knalt op gasproductieplatform

IJMUIDEN

De pulskotter UK-195 Noorderhaaks van de broers Rense en Johannes de Boer uit Urk is vrijdagmorgen 12 juli op weg van de visgronden naar IJmuiden tegen één van de poten van het gasproductieplatform P6-D gevaren.

1 / 1
De schade aan UK-195 wordt door Maaskant in Stellendam hersteld. (Foto Bram Pronk)

De schade aan UK-195 wordt door Maaskant in Stellendam hersteld. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook